Yousee musik – tidligere TDC Play og Yousee Play

yousee musikyousee musik

TDC Play har fordybet sig i underholdning igennem digitale medier. Her ligger fokus i alt fra film og serier, og i dag er selskabet også den største musiktjeneste i Danmark. Det samme gælder også Yousee Play, der også gør brugeroplevelse og underholdning til en top prioritet. Film og TV oplevelserne er væsentlige, samt den musiktjeneste som Yousee Play tilbyder.

For begge tjenester er det påkrævet at have et aktivt abonnement hos ydelsen. Man kan altså ikke nyde godt af Play-mulighederne, hvis man ikke betaler for et TDC- eller Yousee bredbånd. Konstant holder begge tjenester dig opdateret på nye udgivelser, og man skal ikke vente meget længere end 14 dage fra en officiel udgivelse før den ligger på Play-tjenesterne.

Ubegrænset musik uden det koster ekstra

Som en del af et TDC abonnement får man TDC Play Musik tjenesten uden ekstra omkostninger. TDC tilbyder millioner af musiknumre, både populære og nye, såvel som gamle kendte (fx. et kæmpe udbud af musik fra 90’erne) sange alle kan synge med på, og alt musikken kan spilles både igennem web og mobil. Dermed kan du have din musik med dig hvor end du går, og afspille det, når end du vil.

Musiknumrene er en del af et kæmpe bibliotek som TDC har betalt for, så du frit kan nyde af det. Her giver de muligheden for at hente musiknumrene ned på din enhed, men du er begrænset for at kunne flytte og kunne kopiere filer over på enheden. I samme omfang stiller Yousee Play også millioner af sange tilrådighed for dig. Musiktjenesten kan blive benyttet over flere platforme og den er fleksibel for mobil- eller tabletbrugere.

Brugeren kan downloade musikken ned på sin smartphone og på den måde være i stand til at lytte offline. Når pladsen er ved at være fyldt for, hvor meget musik man kan hente ned, så vil sange man ikke har hørt længe blive fjernet for at gøre plads til nye. Pladsen for musik bestemmer du også helt selv.

Yousee Play tilbyder dog ikke muligheden for at hente musik ned på en computer, og derfor er man påkrævet at have en aktiv internetforbindelse, for at kunne nyde godt af tjenesten. Det er dog vigtigt at være online på sin Yousee konto mindst én gang om måneden, da dette hjælper Yousee til at se, at man stadig har et aktivt abonnement.

TDC Plays lydkvalitet er skruet op

Med en forhenværende lydkvalitet på 192 kbit/s er TDC’s musiktjeneste blevet endnu mere rig i lydkvalitet, hvor den er skruet op til 320 kbit/s. For TDC matcher det de største konkurrenter blandt musiktjenester, og for dig får du den helt rigtige oplevelse inden for musikken. Dette gælder kun igennem web-tjenesten og på Sonos musikanlæg, hvor mobil tjenesten fortsat forholder sig under den hævede hastighed.

Yousee tilbyder at streame musikken i 48 kbit/s, hvilket er generelt lavere. Dog er muligheden der til at skrue hastigheden op til 192 kbit/s. Selvom standarden ligger på de 48, så benytter Yousee sig af Dolby Pulse encoding til at streame, hvilket forøger lydkvaliteten drastisk og gør underholdningen rigere.

Del TDC Play og Yousee Play med familien

Som en del af musiktjenesterne får man også muligheden for at dele sin musik med sin samlever – uanset om det er familie, kæreste eller blot en god kammerat. Delingen er bestemt til husstanden selv, så længe alle medlemmer er koblet på det samme bredbånd. TDC Play tilbyder en deling på op til 5 medlemmer, der kan benytte sig af tjenesten samtidig, så længe man betaler for TDC Bredbånd.

Et mobilbredbånd er herimod mere personligt, og det giver kun adgang til personen selv til at nyde den ubegrænsede musik. Yousee kræver også at man er på det tilsvarende bredbånd for at kunne være flere aktive enheder på en gang om Play-tjenesten. Dog kan et ubegrænset antal enheder kobles på og alle kan streame musik og anden underholdning på samme tid. Derimod kan man kun alene nyde godt af mulighederne, når man ikke er tilsluttet Yousee Bredbånd, ligesom TDC.

Systemkrav til din enhed

Play-tjenesterne er ikke eksklusive til enkelte styresystemer, og derfor er tjenesten mulig at finde og benytte på flere platforme. TDC har lanceret to forskellige apps, der hver er tilpasset de store styresystemer. Android og iPhone er tilknyttet den samme, som er TDC Play-appen, hvor Windows Phone har en separat app kaldet TDC Play Musik. Er du ikke i besiddelse af en smartphone kan du dog streame tjenesten igennem en tilsvarende mobilportal.

Det er dog ikke begge Play-tjenester der er helt kompitable med de ældre versioner af styresystemerne. Vil man benytte sig af Yousees tjenester på iOS produkter, så skal man som minimum have installeret iOS 5.0. Med Android er minimumskravet liggende på Android 2.3. Desværre understøtter Yousee ikke Windows Phone, og derfor må brugeren i stedet streame og downloade musikken på en PC.

Skriv den første kommentar til "Yousee musik – tidligere TDC Play og Yousee Play"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*